Turnaj mini 4+1 Rokycany (20. 4. 2024)

| Přečteno 223x

Nabídka minižákovských turnajů je teď opravdu široká, a tak, ani ne týden po turnaji v hale DHC Plzeň, se minižákovské týmy sešly znovu. Kolotoč turnajů tentokráte zavítal do Rokycan.

Tentokrát v hale v Rokycanech.

DHC PLZEŇ A a B

V sobotu 20.4. jsme zavítali do Rokycan, kde se holky účastnily turnaje 4+1.
Do skupiny A jsem přihlásili hned dva týmy, a to DHC A a B. Postupně se děvčata utkala s týmy: Slavia VŠ A, Slavia VŠ B, Rokycany A, Cheb A, Kynžvart A a nakonec si zahráli i mezi sebou. Holky dokázaly překvapit svým skvělým nasazením a se všemi soupeři hrát „oku lahodící“ utkání . Největší prostor pro zlepšení je opět v obraně, kde jsme už ke konci turnaje včas neobsazovali nebo včas nepřistupovali a nechali si hráče utéct. Naopak velkou pochvalu si holky zaslouží v útoku. Zvládali jsme si vytvářet pěkné akce, ze kterých jsme skoro stoprocentně gólově zakončovali.
V brance si také všechny odvážné zaslouží obrovskou pochvalu.
Holky předvedly krásný týmový výkon. Bylo vidět, že mají chuť hrát a baví je to.

DHC A:

Čelustková Tereza, Chovanová Karolína, Schejbalová Bára, Vildmanová Linda ,Cviklová Tereza, Vrbová Nikola, Kodlová Michaela

DHC B:

Brůhová Viktorie, Zajíčková Nina, Uhlářová Viktoria, Fryčková Karolína, Pavízová Barbora Anna, Machová Eva

DHC Plzeň C

Na soupisce DHC C bylo vzhledem k velké marodce pouze šest hráček. První zápas byl pro nás rozkoukávací, ne že by se holkám nějak nepovedl, ale bylo co zlepšovat 🙂 Další zápasy se holky zlepšovaly, chtěli jsme od nich nebojácnost v zakončení, důslednou osobní obranu a aby si přenesly do zápasů uvolněnost a radost, kterou měly při mezizápasov=m  „blbnutí“. Snažil jsem se, aby se holky oprostily od přemýšlení, kolik kdo dal vlastně gólů.  Chceme od nich vidět to, co se naučily na tréninku a při zápase mají nejlepší možnost si to vyzkoušet.  A aby to hrály tak, aby z toho měly radost ony i my na střídačce. To se povedlo a odrazilo se to i na hře všech hráček. Velká pochvala za nebojácnost v zakončení. Samozřejmě, že se někdy zaspalo v obraně, někdy se chtělo zakončit i ze situace, která nebyla úplně ideální. Nejvíce se muselo řešit, jak si jít pro přihrávku při rozehrávání, že stání v chumlu a pouze natahování rukou není úplně ono. A naše klasika! Střelba doprostřed brány resp. vybíjená soupeřova brankáře. Celý turnaj by se dal shrnout posledním zápasem. Holky ho odehrály proti Kynžvartu B. Povedlo se jim s Deniskou v bráně a za obrovské podpory Nikolky, Valči, Terezky, Viky, a Naty v poli, uhrát tento zápas bez obdrženého gólů a s mnoha vstřelenými. Což si myslím hovoří za vše.
Všechny holky se dokázaly v celém turnaji několikrát gólově prosadit. Musím ještě závěrem pochválit Naty, která měla s námi pouze dva tréninky, byl to její první turnaj a zvládla ho velmi dobře. A nesmím zapomenout na Valču, která za mě směrem dopředu, odehrála svůj nejlepší turnaj a věřím, že na to naváže příště. Jinak pochvala jde od Míši a Marka pro všechny holky.
DHC Plzeň C:
Tyllová Nikol, Uhlářová Tereza, Kleinová Viktorie, Machaňová Natálie, Šebellová Denisa, Fiřtová Valérie