Starší dorostenky: DHK Zora Olomouc 25:25 DHC PLZEŇ (16.3.2024)

| Přečteno 86x

Další těžké utkání čekalo starší dorostenky v sobotu 16.3. v Olomouci.
Od začátku bylo jasné, že nás čeká boj o každý míč. Holky plnily výborně taktické pokyny, obrana byla skvělá a trpělivou hrou jsme se dokazázali prosazovat i v útoku. I proto jsme si drželi po celý první poločas mírný náskok. Důležité bylo, že jsme se dokázali prosazovat ze všech postů. Poločasové vedení 13:10 bylo více než zasloužené.
Do druhého dějství jsme nastoupili v oslabení, ale ve velkém stylu (34. minuta 10:17). Domácí se ale nevzdali a zrychlili přechod do rychlého útoku. My jsme začali mít problém hlavně v útoku, kde jsme kupili technické chyby a zahazovali jasné šance. Také jsme určitě potřebovali o nějaký zákrok brankářek více. Z jasného vedení Olomouc postupně ukrajovala, na konci utkání jsme neubránili poslední útok a 8 sekund koncem inkasovali vyrovnávací gól na 25:25.
Bohužel jsme ztratil velmi důležitý bod v boji o medaile, ale zbraně neskládáme a pokusíme se dostat zpátky na vítěznou vlnu proti silnému Mostu, který je v tabulce hned za námi a na jaře má výtečnou formu. K tomuto utkání nastoupíme už ve čtvrtek 21.3. v 18:00 v domácí hale, tak nezapomeňte dorazit!

Hrály:

Budková K., Košková 2, Stulíková 1, Vaicová, Bezdičková 4, Loskotová 5, Burjasová, Voaptová 2, Palečková 2/1, Polanková 6/2, Dostalová, Baumruková 2, Březinová, Pražáková
Chytaly: Chvátalová, Nyklesová