Starší dorostenky: Sokol Písek 30:25 DHC PLZEŇ (4.2.2024)

| Přečteno 127x

V Písku nás v neděli 4.2. čekala opravdu těžká zkouška proti ve výborné formě hrajícímu Písku s několika hráčkami, které pravidelně nastupují v nejvyšší soutěži žen.
Od začátku se hrála velmi dobrá a rychlá házená. Do 15. minuty jsme drželi vyrovnaný stav, kdy se v útoku dařilo zejména trojici Mája, Laura a Zunny, naopak v obraně jsme se nedokázali vypořádat se skvěle hrající Kocovou, která nám nakonec dala 10 branek. Ve druhé polovině první půle nám Písek přece jen odskočil na rozdíl pěti branek. Poločas 16:11.
Ve druhém poločase jsme se snažili soupeři přiblížit, holky dřely na maximum, ale Písek hrál opravdu dobře a celý zápas nepolevil ani na chvíli. Holkám nemám co vytknout, prohráli jsme po dlouhé době, ale se vztyčenou hlavou. Jen mě mrzí hodně neproměněných jasných šancí, mohli jsme možná domácí potrápit ještě víc. Takhle nezbývá než pogratulovat domácím k zaslouženému vítezství 30:25.
V sobotu 10.2.2024 nás čeká výjezd do Bohumína, kde si určitě budeme chtít spravit chuť.

Hrály:

Budková, Košková, Stulíková 1, Bezdičková 2, Loskotová 4, Špačková, Burjasová 1, Voaptová 3, Růžková 2, Palečková, Polanková 10/3, Baumruková 2, Pražáková
Chytaly: Chvátalová, Nyklesová