2. liga mladších dorostenek: DHC Pardubice 31:45 DHC PLZEŇ (27.1.2024)

| Přečteno 36x

V sobotu 27.1.2024 vyrazilo B mladšího dorostu ke svému prvnímu venkovnímu utkání tohoto roku do Pardubic.

Vzhledem k našemu utkání v minulé sezoně právě v Pardubicích, které bylo těžké, jsme věděli že to opět nebude lehký zápas. Naštěstí jsme do zápasu vstoupili velmi dobře a hned v úvodních minutách jsme vedli 4:0. Měli jsme malý problém s obranou na postech krajních obránců, kde byli Pardubice poměrně kvalitní, naštěstí nás často podržely gólmanky, které odchytaly slušný zápas. V útoku jsme hráli poctivě a tvořili jsme si vyložený šance, které jsme z větší části proměňovali. Díky tomu jsme postupně navyšovali skoré až na poločasových 15:23 v náš prospěch.
Ve druhém poločase jsme navázali na dobrý výkon z prvního poločasu a nenechali jsme Pardubice nijak zdramatizovat vývoj utkání. Naši poctivou hrou a proměňováním šancí jsme Pardubicím odskočili až na konečných 31:45.
Hodnocení trenéra Martina Cvikla:
Vzhledem k zápasu v minule sezoně,  který byl právě v Pardubicích, jsem rád že jsme tentokrát poměrně snadno získali dva body.  Holky zaslouží pochvalu za poctivě odehraný zápas.

Hrály:

Budková K. 4/1, Svatoňová 4, Šollarová 3, Dostalová 13, Sedláčková 1, Hanzlíková 14/2, Budková A. 4, Poskočilová, Vaníková 2/1, Šantorová

Chytaly: Nikodemová, Sýkorová