Další výjezd – tentokrát s fanoušky!! Sokol Písek X DHC Plzeň (19.1.2024)

| Přečteno 63x

Po remízovém vstupu do jarní části soutěže se Zlínem 31:31 dokázala plzeňská děvčata bodovat i v Hodoníně, kde po vítězství 30:39 braly 2 body. O další se v sobotu pojedou poprat na horkou půdu Sokola Písek a vy můžete jet taky!

Písek v dosavadním průběhu soutěže nasbíral šest vítězství a domácí cennou remízu s Kynžvartem 27:27. Na domácí palubovce podává Sokol pravidelně solidní výkony. Mimo bodu s Kynžvartem si doma připsal také vítězství 35:31 s Mostem nebo těsnou porážku se Slavií 33:35. Vstup do roku 2024 už pro Jihočešky tak sladký nebyl. V odvetě s Kynžvartem si prakticky neškrtly a domů odjížděly s porážkou 37:21. V posledním kole si doma zlepšily chuť vítězstvím proti Zlínu 33:26, na které určitě budou chtít navázat.

Plzeňanky jedou do Písku motivované, ale i s respektem. Od první sezóny v MOL Lize zde totiž ani jednou nevyhrály a pouze jedinkrát remizovaly v rámci play-out v sezóně 2020/2021. Po podzimním střetu, který vyšel lépe také pro soupeře 29:31 je čas na srovnání účtů a zisk důležitých bodů.

Předzápasové ohlasy trenéra Richarda Řezáče:

„Písek podává stabilní výkony a v domácím prostředí je sebevědomý. Budeme bojovat o možnost vrátit se do hry o play-off, protože první tři celky si drží bodový náskok a o čtvrtém postupovém místě se bude teprve rozhodovat. Chtěli bychom podat takový výkon, abychom mohli odejit se vztyčenou hlavou a výsledkem, který nás udrží v kontaktu na čtvrtou postupovou příčku. Tým máme zdravotně stabilizovaný, takže očekáváme, že budeme soupeře tlačit. Doufám, že se objeví i fanoušci a připraví nám dobrou kulisu.“

Jak řekl trenér, doufáme že budete u toho, a proto vám nabízíme odvoz tam i zpět! Cestu hradí klub a na vás tak zbyde pouze koupě lístků na utkání. Nalaďte hlasivky a pojeďte s námi pro cenné body! Odjiždíme už ve 14:15 z velkého parkoviště U Gery.