Poslední utkání podzimu bez bodů: HK Slovan Duslo Šala 28:27 DHC PLZEŇ (15.11.2023)

| Přečteno 72x

Dramatický boj do poslední sekundy nakonec vyzněl lépe pro domácí Šaĺu a Plzeňanky tudíž opět nedosáhly na body a zůstávají ve spodní části tabulky – na deváté příčce.

Gólově se první prosazovali domácí, ale Plzeň dávala jasně najevo, že nejela takovou dálku pro porážku. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, i když samotný závěr utkání hrál do karet především Šale. Plzeňský výjezd ještě dokázal snížit a závěr byl naprosto otevřený. Bohužel pro naše děvčata se ale i trocha štěstí přiklonila na stranu soupeře a drama skončilo porážkou o jedinou branku 28:27.

Hodnocení trenéra Richarda Řezáče:

„Potvrdili jsme jen naší aktuální formu. Zápas jsme měli ve svých rukách, ale bohužel nám individuální selhání, psychické rozpoložení nebo zdravotní stav neumožnili utkání zvládnout a vyhrát. V podzimní pauze máme prostor pro restart. Hlavně se musíme sebrat individuálně a to především po psychické stránce.“

Věřme, že volno a odpočinek týmu pomůže posbírat ztracené síly a odhodlání a do jarní části vstoupí v plné formě. Podpořit děvčata ve vstupu do druhé části sezóny a nového roku můžete přijít i Vy! Startuje se totiž na domácí palubovce, a to už v sobotu 6.1.2024 v tradičních 17:00 se Zlínem – buďte u toho s námi!