Starší dorostenky: DHC PLZEŇ 30:17 SHK Kunovice (11.11.2023)

| Přečteno 152x

Další těžké utkání čekalo v sobotu 11.11. starší dorostenky na domácím hřišti proti týmu z Kunovic, který byl za námi v tabulce o pouhý bod.
Holky ale odehrály výborný zápas v Mostu a nastoupily se zdravým sebevědomím. Obrana pracovala tentokrát na jedničku, Áďa navíc vytáhla několik skvělých zákroků a rychlý přechod do útoku také fungoval. Výsledek – oddechový čas hostí v čase 5:45 a na světelné tabuli svítilo skóre 5:0, 22. minuta 14:4, poločas 17:8.
Těší mě, že i druhý poločas jsme měli pod kontrolou a drželi si dobrou úroveň hry i po kompletním vystřídání. Střelecky táhla tým Mája, ale dokázali jsme být nebezpeční ze všech pozic a do střelecké listiny se zapsalo hned 11 hráček. Velkou pochvalu zaslouží i Komár, která odchytala výborně závěrečných 10 minut a pomohla k vítězství 30:17.
Mám velkou radost z toho, že jsme v zápase splnili to, na co jsme se připravovali a že se zvedá i hra v postupném útoku.
Také starší dorostenky čeká poslední podzimní zápas v Kynžvartu, kam se určitě pojedeme porvat o další body. Doufám, že dorazí i početný fanclub, který nám vytváří celou sezónu skvělou atmosféru.

Hrály:

Stulíková 4, Vaicová, Bezdičková 3, Loskotová 1, Krejbichová, Burjasová 2, Vopatová, Růžková 3, Palečková 2, Polanková 9/3, Dostalová 2, Baumruková 1, Růžičková 1, Pražáková 2
Chytaly: Chvátalová, Nyklesová