1.liga mladších dorostenek: DHC PLZEŇ 47:21 DHK Zora Olomouc (28.10.2023)

| Přečteno 161x

Po 14 denní pauze nastoupily mladší dorostenky v sobotu 28.10. k dalšímu utkání na domácí palubovce proti tradičnímu rivalovi z Olomouce.
Na soupeře jsme vlétli, jak už je v domácích zápasech dobrým zvykem, jako uragán. Zdobila nás aktivní a dostatečně agresivní obrana, rychlé přechody do útoku a v postupném aktivita všech hráček. Po snovém začátku zvyšovala Zuny v čase 7:49 na 11:0! Holky byly i nadále při chuti a na Olomouc se valil jeden útok za druhým. Tentokrát jsme se vyhnuli technickým chybám a i úspěšnost zakončení byla velmi dobrá. Velmi kvalitní poločas skončil málo vídaným výsledkem 30:7.
Do druhého poločasu jsme si dali za úkol nepolevit v koncentraci a nadále se prezentovat rychlou házenou. Ne úplně se to celou dobu dařilo, ale to se dá při tomto vývoji pochopit. Nakonec jsme si zaslouženě připsali drtivé vítězství o 26 branek (47:21).
Holky zaslouží pochvalu, ale je třeba se pořádně připravit na další zápas. Z týden v sobotu 4.11. nás čeká zápas o první místo na horké půdě v Mostě. Na stejné palubovce se v sobotu utkají všechna dorostenecká družstva a pokud nemáte zrovna cestu kolem, všechny utkání bude možno sledovat živě (odkazy včas zveřejníme na našem instagramu)!

Hrály:

Hanzlíková 9/1, Budková K. 5/1, Košková 1, Vaicová 2, Loskotová 6, Špačková 7/1, Burjasová 2, Vopatová 5, Palečková 1, Dostalová 4, Kokošková 2/1, Šantorová 3
Chytaly: Hodková, Soukupová