Žirafy na turnaji Přípravek na Talentu (7. 10. 2023)

| Přečteno 192x

Další turnaj v sobotu 7. 10. 2023 odehrál tým Přípravky (Žirafy) v Plzni na Talentu. V turnaji jsme měli přihlášeny opět tři týmy – DHC Plzeň C, D, E.

Fotky z turnaje si můžete prohlédnout zde.

DHC Plzeň C hrál tentokrát ve skupině B a postupně se utkal dvoukolově s týmy Talent B, Slávia B a Slávia C. Hrací doba 1 x 12 minut. Všechna utkání vyzněla celkem jednoznačně v náš prospěch. Výkon všech hráček musím hodnotit jen pozitivně, všechny hráčky si vytvořily spousty střeleckých příležitostí, ze kterých padaly branky. Branek ale mohlo být mnohem více, kdy hodně střel šlo do brankaře (to určitě můžeme zlepšit). Obrana pracovala slušně, nicméně na úkor soupeře, který nám moc starostí v této oblasti neudělal. V turnaji bylo rovněž několik hezkých útočných akcí po více přihrávkách, dále se nám častokrát povedlo získat míč vypíchnutím přihrávky od soupeře. A také několik individuálních uvolnění jedna na jedna, dokonce byla vidět střelba z výskoku přes obránce. Za zmínku také stojí, že se do hry týmu zapojila velmi dobře Fialka (Nikol Fialová), která odehrála svůj vůbec první turnaj v dresu DHC Plzeň. Pro příští turnaj zauvažujeme, jestli nebude lepší tento tým přihlásit do výkonnostně lepší skupiny, i když tam budou pro nás některé zápasy velmi těžké. Na závěr bych znovu pochválil všechny hráčky za pěkné výkony.

Hrály: Brabcová, Fialová, Přerostová, Rybová, Tyllová, Uhlářová, Voráčková.

Ve skupině C byly celkem 4 družstva: DHC Plzeň D, DHC Plzeň E, Kynžvart, Rokycany B.
Hrací doba 1 x 10 minut. Opět se hrálo každý s každým dvoukolově. V první vzájemném zápase bylo vidět, že se děvčata ještě rozkoukávají v prostoru hřiště. Další zápasy proti Kynžvartu a Rokycanům už byly mnohem lepší. Všechny se snažily jít do soubojů o míč a zakončit na branku. Golů v soupeřově brance skončilo dost a radovaly se všechny holky i fanouškové. Oba týmy soupeřů byly smíšené , tak bylo vidět, že mají děvčata drobt respekt před kluky, i když byli menší. Problémem je obrana, tam stále běhají od jednoho hráče k druhému. Přestože si na začátku
řekneme, kdo koho bude hlídat, jak rozhodčí zapíská, tak je vše zapomenuto.Takže na obraně budeme muset pracovat na tréninku mnohem více. Jinak musíme holky pochválit. Všechny se snažily,
zlepšilo se i soustředění na hřišti, přestože to bylo jeden zápas za druhým. Holky si nestačily pořádně ani odpočinout tak vše zvládly.

Hrály:
DHC Plzeň D : Alexandr, Kubátová, Kubrichtová, Stehlíková, Strnadová, Šimanová, Šourková A.,
Šimicová.
DHC Plzeň E : Bernardová, Kočišová, Krpálková, Pavelková, Skalová, Šourková S., Votavová.

.