1. liga mladších dorostenek: TJ Sokol Poruba 23:28 DHC PLZEŇ (30.9.2023)

| Přečteno 191x

Ani v utkání čtvrtého kola soutěže mladší dorostenky nezaváhaly a z Poruby jedou se dvěma body a prvním místem v tabulce.

Do zápasu jsme určitě vstupovali jako favorit a celý první poločas jsme to dokazovali, i přesto, že jsme zahodili spoustu vyložených šancí a obrana spolu s brankářkami nefungovala jako obvykle. V útoku jsme se ale prosazovali celkem jednoduše a v poločase jsme vedli v poklidu 13:18.
Bohužel začátek druhého poločasu byl asi nejhorší za celou sezónu, první gól jsme dali až ve 13. minutě, ale postupně jsme se vzpamatovali a s mírnými obtížemi získali další dva cenné body po vítězství 23:28.

Jsem rád, že i když nám to tentokrát vůbec nešlo, dokázaly holky zabojovat a výsledek doslova urvat. Takové vítězství je nejcennější.

Příští víkend na váhání nebude čas. Na palubovku 31.Zš dorazí v neděli 8.10. druhá DHC Slavia Praha, proti které naše děvčata nastoupí od 13:00. Před nimi od 11:00 nastoupí jejich béčko k utkání druhé ligy proti stejnému soupeři. Od 15:00 pak do třetice proti Slavii nastoupí i starší dorostenky.

V sobotu 7.10. přivítají na domácí palubovce současného českého mistra – Baník Most naše ženy a pokud předvedou výkon jako v Dunajské Stredě, mají šanci na pěkný výsledek. Tak se přijďte podívat a zafandit do haly 31.Zš v tradičních 17:00.

Hrály:

Hanzlíková 2, Budková 2/1, Košková 4, Stulíková 3, Vaicová 1, Bezdičková, Loskotová 1, Špačková 5/1, Burjasová, Růžková 7, Palečková 1, Baštářová, Kokošková, Šantorová 2
Chytaly: Chvátalová, Nyklesová