HRAJEME DOMA!! DHC PLZEŇ X HK Hodonín (9.9.2023)

| Přečteno 136x

Po nepovedeném úvodním utkání ve Zlíně má ženská složka DHC PLZEŇ druhou šanci získat první ligové body a kde jinde by to mělo klapnout než doma před plnou halou plzeňských fanoušků.

 

Hodonín překvapil v prvním utkání, když na půdě slovenského vicemistra – Šaly po přesvědčivé první půli vedl 12:16. Slovenky do druhého poločasu vstoupily o poznání lépe a nakonec jasně potvrdily roli favorita 31:23. Hodonín ale ukázal, že se s ním letos musí počítat a po roční pauze v nejvyšší soutěži bude bojovat minimálně o její udržení. Naposledy se Plzeň se soupeřem utkala v sezóně 2021/22, kdy nejprve na podzim vyhrála jasně 23:33 a poté na jaře 27:25.

Předzápasové ohlasy trenéra Richarda Řezáče: „Hodonín se v prvním kole představil ve velmi svěží formě a dlouho udával tempo zápasu. Čeká nás velmi houževnatý soupeř, posílený dobrým vstupem do sezóny. Musíme se maximálně koncentrovat na náš výkon a odevzdat maximum. Ze zápasu se Zlínem jsme si odnesli několik zranění, takže uvidíme, v jaké sestavě budeme schopni nastoupit. Těšíme se na první domácí utkání před našimi fanoušky a spoléháme na jejich vřelé povzbuzování.“

 

Utkání bude tradičně vysíláno živě na TVCOM, ale kdo by ho chtěl sledovat přes malou obrazovku, když může dorazit do haly 31.Zš a sledovat ho společně s námi živě! V 17:00 VÁS čekáme a věříme, že vytvoříte tu správnou domácí kulisu a pomůžete nám k prvnímu vítězství!

Stále jsou v prodeji pernamentky, které můžete zakoupit u Markéty Volkové na tel. 607 585 396 nebo na e-mailu marketa.volkova@seznam.cz. Cena jedné permanentky činí 1000 Kč a dostanete se s ní na všechna domácí utkání základní i nadstavbové části soutěže, ale i utkání Českého Poháru. Výpis všechn domácích utkání najdete v článku.

Touto cestou bychom Vás rádi pozvaly i na první domácí utkání našich dorostenek. V sobotu 9.9. startují prvoligová utkání mladších dorostenek – 11:00 DHC x Zlín, i starších dorostenek – 13:00 DHC x Zlín. Od 15:00 pak odehraje utkání proti Pardubicím 2. liga mladšího dorostu a poté už zlatý hřeb – naše ženy od 17:00. Přijďte si s námi užít den plný házené 🙂