Plzeňská liga Přípravek (Cheb 5. 11. 2023)

| Přečteno 166x

DHC Plzeň A

K prvnímu zápasu nastoupila děvčata proti DHC Plzeň B. Po řadě nepřesností se v druhé půli zápasu dostala děvčata do tempa. Bylo vidět spoustu pěkných akcí na více přihrávek.
Hráčky uplatnily herní zkušenosti a zbytek zápasu už byl v jejich režii.
V následujících třech zápasech jsme pokračovali v krasojízdě všechny hráčky se dostávaly do zakončení a byly vidět pěkné akce. V obraně nám chvílemi pokulhávalo obsazování hráček a často jsme zaváhaly při vypichování míčů. Poslední dva zápasy proti Talentu a Slavii byly velmi vyrovnané a bojovné. Přesto že byla na holkách vidět únava podaly houževnatý výkon. Za celý turnaj si zaslouží velkou pochvalu.

Hrály:

Bouzková, Görnerová, Kleinová, Kodlová, Müllerová, Šebellová, Uhlářová V.

DHC Plzeň B

DHC Plzeň B hrálo ve skupině „A“ a postupně se hráčky utkaly s týmy DHC Plzeň A, Talent A, VŠ Slavia Plzeň A a B, Rokycany A a HC Hvězda Cheb. Pro naše hráčky byly tito soupeři náročným protivníkem, kdy většina těchto týmů jsou starší i větší. Ač jsme neměli ty největší nebo nejsilnější hráčky, tak v útoku se nám dařilo ve všech zápasech – v některých méně, v některých více. Důležité bylo, že se všechny hráčky snažily uvolňovat a chodit do střel na branku. Bylo proto k vidění několik velmi pěkných akcí a gólů. Dále se také dařilo téměř všem našim hráčkám vypíchnout soupeřům přihrávky a jít tak do rychlého útoku. Co nám ale dělalo problém, byla obrana. Velkou pochvalu si zde zaslouží Nelča, která se nebála větších a silnějších hráčů a hráček a pěkně a důrazně bránila. Dařilo se i Terce a Fialce. Od ostatních hráček byl vidět až přílišný respekt k soupeři. Na tom tedy musíme více zapracovat. V brance se nejlépe ukázala Deniska, která měla několik pěkných zákroků. Celkově se turnaj povedl, a tak všechny hráčky mohly odjíždět domů spokojené.

Hrály:

Brabcová, Drozdová, Fialová, Přerostová, Tyllová, Uhlářová T., Voráčková

DHC Plzeň C a D

Týmy DHC Plzeň C a D shodně odehrály sedm zápasů a postupně se utkaly s Rokycany B, VŠ Plzeň C a D, Talent B, HC Luby, Lázně Kynžvart a ve vzájemném zápase. Na holkách bylo vidět, že zatím nemají příliš herních zkušeností. Chyběl tah na branku a v obraně měly holky ze soupeřů zbytečně velký respekt. Holky ale teprve začínají, získávají cenné zkušenosti a s každým dalším zápasem se mohou jen zlepšovat.

Hrály:
Alexandr, Bernardová, Krpálková, Kubatová, Kubrichtová, Pavelková, Račáková, Reisingerová, Stehlíková, Strnadová, Šimicová, Šourková A., Šourková S.,Votavová, Zemanová