Starší dorostenky: DHC PLZEŇ 43:25 1. SC Bohumín 98´ (24.9.2023)

| Přečteno 161x

V neděli nastoupili k dalšímu domácímu utkání po mladších dorostenkách i ty starší a předvedly další brankové hody.
Nástup do zápasu nebyl tak raketový jako v mladším dorostu, ale přesto jsme v 10. minutě vedli pohodlně 10:3 a určili tak průběh celého zápasu. Trochu jsme usnuli na vavřínech, přestali být dostatečně pohyblivé v obraně, což bylo při náročné obraně, kterou chceme praktikovat fatální problém a soupeř nás místy lehce přehrával. Ve 25. minutě jsme museli dokonce sáhnout k oddechovému času za stavu 16:11. Holky naštěstí přeřadily na vyšší rychlostní stupeň a do poločasu jsme vedli už znovu o 8.
Ve druhém dějství jsme se krásné házené zrovna nedočkali, několik pěkných akcí k vidění bylo, ale příliš jsme se přizpůsobili soupeři, který se navíc několikrát uchýlil až k přehnaně tvrdé hře.
Každopádně jsem rád, že jsme zvládli další zápas a snad už holky začínají věřit, že i v této kategorii nemusíme hrát druhé housle. Chceme to potvrdit hned příští kolo v Porubě.

Hrály:

Košková 3, Stulíková 3, Vaicová 1, Bezdičková 5, Loskotová 1, Burjasová 3, Vopatová 3, Šollarová 2,  Palečková 7/5, Polanková 8, Baumruková 6, Růžičková, Vaníková 1, Pražáková
Chytaly: Chvátalová, Hodková