Po týdnu opět doma: DHC Plzeň x Sokol Písek (17.9.2023)

| Přečteno 171x

Rekonstrukce haly v Písku byla více než nutná, tudíž soupeř poprosil o změnu pořadatelství a utkání třetího kola Mol Ligy, tak Plzeňanky odehrají doma, netradičně v neděli 17.9. od 17:30.

Písek od prvního utkání s Kynžvartem, které se hrálo ve Strakonicích nepodává jednoznačné výkony, avšak o body zatím ani jednou nepřišel. S lázeňským Kynžvartem remizoval 27:27 a o týden později ve Zlíně vítězil 27:28. Tahounem Sokola není nikdo jiný než skvělá Iveta Korešová, která za dvě utkání nasbírala už 23 branek (10 ze sedmimetrových hodů) a jasně diktuje písecké hře. Plzeň doma nicméně předvedla velmi uspokojivé vítězství 31:19 nad Hodonínem a má na co navazovat.

Předzápasové ohlasy trenéra Richarda Řezáče:

„Písek zatím bodoval v každém kole. Prokazuje svoje kvality přesto, že jim chybí opora týmu Alena Stellnerová. Těží především ze zkušeností Ivety Korešové a když se utkání rozhodují, rozdílovým hráčem je vždy Iveta. V minulé sezóně jsme bohužel nedokázali najít recept, jak Písek zdolat. Hra bude otevřená a rozhodne aktuální rozpoložení týmu a sportovní forma. Tým je zdravotně stabilizovaný a připravený podat výkon navazující na poslední domácí utkání. Doufáme, že nám diváci zachovají přízeň a dorazí opět v hojném počtu.“

Připomínáme, že se bude hrát v neděli 17.9. od 17:30 a kde jinde si zpříjemnit poslední víkendové chvilky než s námi na hale. Před ženami se můžete opět přijít podívat na utkání nejvyšších dorosteneckých soutěží. Od 13:00 odehrají utkání proti Písku naše mladší dorostenky, od 15:00 pak zase ty starší.

Stále si můžete zakoupit svou permanentku, která vám zaručuje vstup na všechny domácí utkání základní i nadstavbové části soutěže a na domácí utkání Českého Poháru. Více info k objednávkám v článku.