Starší dorostenky: Sokol Vršovice 19:32 DHC PLZEŇ (22.10.2023)

| Přečteno 168x

Reparát za nepovedený zápas se Slavii Praha jsme chtěli složit ve Vršovicích. Nešlo pouze o vítězství, ale i herní projev, který jsme opět chtěli posunout na zcela jiný level.
Začátek zápasu byl z naší strany nervózní, udělali jsme několik technických chyb v přechodu do rychlého útoku a také nás bohužel opět trápilo neproměňování jasných šancí. Naštěstí jsme se mohli opřít o dobrou obranu a výbornou Áďu v brance. Díky tomu jsme postupně navyšovali náskok, až na poločasových 8:17.
Ani druhý poločas se obraz hry nezměnil, v bráně tentokrát úřadovala Justý, v útoku jsme předvedli několik hezkých akcí a především souhra s pivotem tentokrát fungovala velmi dobře. Na druhou stranu, technických chyb bylo stále hodně. Jsem rád, že jsme zápas zvládli bez problémů (19:32) a dobře se naladili na těžký zápas s Olomoucí, který nás čeká příští sobotu na domácí palubovce.
Domácí utkání čeká v sobotu nejedno družstvo DHC. Starší dorostenky budou hrát až jako poslední – od 15:00. Před nimi nastoupí ještě béčko mladších dorostenek od 11:00 proti Ústí. Áčko se pak postaví také Olomouci od 13:00 a den zakončí naše ženy v 17:00 domácím utkání proti slovenskému vicemistrovi z Michalovcí. Budeme VÁS potřebovat!!

Hrály:

Budková K. 2, Košková 3, Stulíková 4, Vaicová, Bezdičková, Loskotová 2, Krejbichová, Burjasová 2, Růžková 7/2, Palečková, Polanková 6, Pražáková 4, Baumruková 1, Růžičková 1
Chytaly: Chvátalová, Hodková