První turnaj mini 4+1 (HK Slavia VŠ Plzeň 24.9 . 2023)

| Přečteno 168x

V neděli 24. 9. 2023 se na HK Slavia VŠ Plzeň znovu sešli miniházenkáři. Tentokrát bylo o něco větší brankoviště, a také hráčky a hráči byli většinou starší.

DHC Plzeň mělo tři týmy z minižaček (2013 – 2015).

Fotky si můžete prohlédnout zde.

DHC Plzeň A

Na první čtyřkové házené, se holky blýskly pěknými akciemi, ať jako jedinec a nebo souhrou více hráček a nastřílely všechny nespočet branek. I obrana v některých zápasech fungovala a v některých méně. Jak už ukázal první turnaj 5+1 stále nám chybí získávání přihrávky od soupeře a trochu musíme zlepšit i pohyb bez míče pro přihrávku. Jinak jako trenéři jsme spokojeni, že se do hry zapojovaly všechny hráčky. Ještě je třeba vyzdvihnout brankářy Barču P., Viky U. a Barču S. – všechny předvedly velmi pěkné zákroky.

Hrály: Brůhová, Čelustková, Fryčková, Pavízová, Schejbalová,  Troníčková, Uhlářová, Zajíčková

DHC Plzeň B a DHC Plzeň C

Holky odehrály turnaj ve skupině B, kde se postupně utkaly s těmito týmy: Rokycany B, Slavia E, Kynžvart a Talent C.
Soupeři z Rokycan výborně obsazovali a donutili nás se více hýbat. Rovněž kluci z Talentu hráli aktivně, a tak jsme se měli co ohánět. S chutí jsme si zastříleli proti Slavia E i proti Kynžvartu. V obou těchto zápasech se nám moc nechtělo bránit.
Celkově je vidět, že jsme zase o kus dál. V Béčku překvapily dobrým pohybem Aichi, Evička i Cvíďa. Výborně dopředu přihrávala brankářka Aneta. Klaudy i Máca dobře táhly na branku, ale měly tam, stejně jako ostatní, řadu nepřesností. Dobrou formu z předchozího dne potvrdila Barča. Mýlovými kroky holky dohání Viky K., která se zlepšovala zápas od zápasu.
V céčku dnes excelovala Kačka, která nejen dala spoustu gólů, ale také hodně míčů získala. Druhým tahounem byla Bára H. – nejen výborně chytala, ale i nastřílela spoustu branek. A do třetice je potřeba vyzvdihnout Lindu, která při zakončení střídala obě ruce a oběma dávala góly. Ostatní hráčky předvedly také pěkné akce, ale také spoustu chyb.
DHC Plzeň B
DHC Plzeň C