A zase doma!!! DHC PLZEŇ X DHK Zora Olomouc (23.9.2023)

| Přečteno 126x

V sobotu 23.9. od 18:00 nastoupí na domácí palubovce opět naše ženy a nečeká je žádné jednoduché utkání. Před domácím publikem vyzvou průběžně třetí Olomouc.

Olomouc má za sebou tři zajímavá utkání. V tom prvním jen těžce hledala recept na Hodonín, který venku porazila 26:29. Ve druhém kole nastoupila s přesvědčivým výkonem doma proti Šale a brala jednoznačné vítězství 35:27. Minulý víkend se Zora vypravila do Prahy, kde se Slavií uhrála remízu 25:25 a zatím tedy z každého utkání dokázala odejít se ziskem bodů.

Plzeň po parádním prvním domácím utkání s Hodonínem 31:19 v minulém kole nedokázala najít recept na Písek 29:31 a má před domácím publikem co napravovat. V loňských vzájemných utkáních s Olomoucí bylo šťastnější vždy domácí družstvo – Plzeňanky doma zvítězily na podzim 27:25, Olomouc na jaře 34:31.

Předzápasové ohlasy trenéra Richarda Řezáče:
„S Pískem jsme body ztratili, Olomouc je další s kým body chceme urvat. Bude to velice těžké, protože Olomouc zatím hraje velmi odvážně a sbírá body. Připravujeme se na tuhý boj a budeme chtít odevzdat maximum. Je pro nás důležité v domácím prostředí nerozdávat body. Máme kvalitní kádr, abychom atakovali příčky play-off.“

Přijďte družstvo v sobotu podpořit a vytvořit atmosféru, kterou umíme jen my v Plzni. Holky VÁS k zisku dalších bodů budou nadmíru potřebovat!!

V neděli 24.9. se v hale 31.Zš budou hrát opět i dorostenecké soutěže. Program odstartuje 2. liga mladšího dorostu, která v 11:00 vyzve Háje. Ve 13:00 nastoupí proti Bohumínu první liga mladšího dorostu a ta staršího pak od 15:00 proti stejnému soupeři.