Září patří náborům a sportovním akcím

| Přečteno 251x

DHC Plzeň hledá nová a šikovná děvčata, která budou mít chuť se zapojit do házenkářských tréninků, ale i do akcí které klub pořádá.

Nejdůležitější informace pro rodiče: Nově příchozí hráčky do našich družstev mají první půl rok zdarma! (Akce se nevztahuje na kroužek Míček pro nejmenší děvčata.)

Dozvědět se o nás můžete více na různých akcích, kterých se klub bude v průběhu září účastnit.

Na každé bude možnost nejen vyzkoušet si přihrávky, střelbu nebo různé překážkové dráhy, ale také získat informace od trenérů nebo i od samotných hráček.

Zde je přehled akcí, na kterých nás můžete navštívit:

2. 9. (14:00 – 18:00) Hurá do školy aneb, Děti hýbejte se

Tak se jmenuje akce, která se uskuteční v sobotu 2. září od 14 do 18 hodin v parku U Bazénu na Lochotíně, a to u příležitosti zahájení nového školního roku. Akci pořádá Úřad městského obvodu Plzeň 1.  Jak už název napovídá, odpoledne bude laděné hlavně sportovně. Velkým lákadlem bude soutěž o koloběžku, autogramiáda fotbalisty Davida Limberského anebo kouzelnická show.

5. 9. (13:00 – 19:00) Festival volného času

Druhý školní den, v úterý 5. 9. se DHC Plzeň zúčastní Festivalu volného času. Ten pořádá na tradičním místě v Parku u bazénu Slovany Plzeňská krajská rada dětí a mládeže.

Nejedná se jen o přehlídku sportů, ale také různých volnočasových kroužků. Festival bude bavit nejen děti, ale především bude také zdrojem informací pro rodiče.

Letošním tématem je „cesta kolem světa“.

9. 9. (10:00 – 19:00) Festival Bambule

V sobotu 9. 9. za námi můžete přijít do Škodalandu (multifunkční sportovní areál, nacházející se v bezprostřední blízkosti přehradní nádrže České údolí).

Zde hračkářství Bambule pořádá rodinný festival, který nabídne bohatý hudební, sportovní a doprovodný program určený pro rodiny s dětmi. V rámci hudebního programu se na hlavní stage v průběhu celého dne vystřídají populární dětské hudební skupiny. DHC Plzeň najdete ve sportovní zóně.

11. – 15. 9. 2023 Chceš to zažít? Házenkářský náborový týden

Házená hledá budoucí hvězdy, přijď si ji vyzkoušet v náborech napříč republikou. To je hlavní motto letošní náborové akce Českého svazu házené. Pod heslem Chceš to zažít? se otevřou dveře házenkářských klubů po celé republice.

A jak Vám potvrdí všechny naše aktivní hráčky nebo jejich rodiče, v našem klubu není o zážitky nouze! Vždyť kde jinde si kromě házenkářských tréninků na jaře zajdete na pochod, v létě na soustředění zažijete nezapomenutelného bobříka odvahy a v zimě si s rodiči zabruslíte?

Přijďte to k nám vyzkoušet!