Přípravný turnaj mladších dorostenek (19. a 20.8.2022)

| Přečteno 280x

Na turnaj mladších dorostenek v Plzni, který se konal v pátek a v sobotu 19.-20.8., se v hale 31. Základní školy sešly týmy mladších dorostenek trénujících jako TCM a RKC střediska.

Na palubovce se spolu utkala děvčata z Pražské Slavie, Zory Olomouc, Zlína a Plzně. Všechny týmy odehrály velmi pěkná a bojovná utkání a ani závěrečné pořadí nebylo tak podstatné, jako konfrontace jednotlivých týmů, která byla velmi vyrovnaná. Děvčata ukazovala své dovednosti, ale také nám turnaj ukázal na čem je ještě potřeba zapracovat a co zlepšovat.

Sama trenérka turnaj shrnula pár slovy. „Turnaj pro nás byl první zkouškou nového týmu, doplněného před novou sezónou o loňské vítězky žákovské ligy. Byla jsem velmi spokojená s bojovností a nasazením s jakým holky odehrály všechny zápasy, ale samozřejmě jsme odhalili i pár nedostatků, na kterých je třeba v následujících týdnech ještě zapracovat.“

Konečné pořadí:

1. DHC Plzeň I.
2. Slavia Praha
3. PSG Zlín
4. Zora Olomouc
5. DHC Plzeň II.

Všem, co se podíleli na organizaci turnaje, i samotným hráčkám a trenérům moc děkujeme a těšíme se na další společná utkání.